منوعات

144-Hertz-Display, Leica-Kamera: Das Xiaomi 13T Pro ist fast ein “Flaggschiff-Killer”

Mit dem neuen Xiaomi 13T Pro betritt der chinesische Technologie-Gigant erneut den Markt für Flaggschiff-Smartphones und verspricht eine beeindruckende Leistung zu einem erschwinglichen Preis. Das Handy, das als “Flaggschiff-Killer” bezeichnet wird, bietet eine Reihe von hochwertigen Funktionen, darunter ein 144-Hertz-Display und eine Leica-Kamera.

Das 6,67-Zoll-AMOLED-Display des Xiaomi 13T Pro ist einer der beeindruckendsten Aspekte dieses Geräts. Mit einer Aktualisierungsrate von 144 Hz bietet es eine unglaublich flüssige Bildwiedergabe und ein verbessertes Nutzungserlebnis im Vergleich zu herkömmlichen Displays. Die hohe Bildwiederholrate sorgt für eine nahtlose Darstellung von Videos, Spielen und anderen Grafiken, was insbesondere für Gamer von Vorteil ist. Die Farben sind lebendig und die Kontraste sind beeindruckend, was zu einer unglaublichen visuellen Darstellung führt.

Ein weiteres Highlight des Xiaomi 13T Pro ist seine Leica-Kamera. Das Unternehmen hat mit dem renommierten deutschen Kameraunternehmen zusammengearbeitet, um eine professionelle Kameraqualität in einem Smartphone zu bieten. Die Triple-Kamera auf der Rückseite besteht aus einem 108-Megapixel-Hauptsensor, einem Ultraweitwinkelsensor und einem Telefotosensor. Mit diesen Kameras können Nutzer gestochen scharfe und detailreiche Fotos in verschiedenen Situationen aufnehmen. Die Kamera bietet außerdem eine Vielzahl von Aufnahme- und Bearbeitungsfunktionen, um die Qualität der Fotos noch weiter zu verbessern.

Das Xiaomi 13T Pro wird von einem Qualcomm Snapdragon 888 Prozessor angetrieben, was für eine beeindruckende Leistung sorgt. Egal, ob man Spiele spielt, Videos streamt oder Multitasking betreibt, das Smartphone bietet eine reibungslose und schnelle Benutzererfahrung. Der Prozessor wird von bis zu 12 GB RAM unterstützt, was eine schnelle und effiziente Leistung gewährleistet.

إقرأ أيضا:تعرف علي تثبيت تردد قناة الكويت الثانية الجديد 2024 نايل سات وعرب سات 2024

Das Handy verfügt außerdem über einen großen 5.000 mAh-Akku, der eine lange Akkulaufzeit ermöglicht, selbst bei intensiver Nutzung. Die Schnelllade-Technologie des Xiaomi 13T Pro ermöglicht es, den Akku in kürzester Zeit aufzuladen, so dass man nie lange auf sein Smartphone verzichten muss.

In Bezug auf das Design ist das Xiaomi 13T Pro elegant und schlank. Es verfügt über ein rahmenloses Display mit dünnen Rändern, was zu einem immersiven visuellen Erlebnis führt. Auf der Rückseite des Geräts befindet sich ein Fingerabdrucksensor, der eine schnelle und sichere Entsperren ermöglicht. Das Smartphone ist außerdem mit einem Gorilla Glass Display geschützt, um Kratzer und Beschädigungen vorzubeugen.

Ein weiterer Vorteil des Xiaomi 13T Pro ist das Betriebssystem MIUI 12, das auf Android basiert. Es bietet eine benutzerfreundliche Schnittstelle und eine Vielzahl von anpassbaren Funktionen. Das Smartphone unterstützt auch den 5G-Standard, so dass Nutzer von schnelleren Internetverbindungen und einer verbesserten Netzwerkqualität profitieren können.

Alles in allem bietet das Xiaomi 13T Pro eine beeindruckende Leistung und hochwertige Funktionen zu einem erschwinglichen Preis. Mit seinem 144-Hertz-Display, der Leica-Kamera und dem leistungsstarken Prozessor ist es definitiv ein “Flaggschiff-Killer”. Ob man nun ein Gamer, ein Fotograf oder einfach nur ein anspruchsvoller Smartphone-Nutzer ist, das Xiaomi 13T Pro bietet eine erstklassige Erfahrung in allen Bereichen.

إقرأ أيضا:Gibt es „Planet 9“ gar nicht? Alternative Schwerkraft-Theorie macht ihn überflüssig

De Xiaomi 13T Pro is gunstiger dan de iPhone 15 en andere topsmartphones, maar het is ook goedkoper om het grotere papiermateriaal te gebruiken met betere hardware en lange softwareontwikkeling. ntv.de heeft een test uitgevoerd met deze eigenschappen van China-Handy voor “Flagschiff-Killer”-machines.

Xiaomi is beschikbaar voor allerlei smartphones uit het middensegment, die verkrijgbaar zijn met nieuwe prijs-prestatieverhoudingen. De Chinezen spelen met hun handen, de Xiaomi 13 Pro is verkrijgbaar bij de Stiftung Warentest met de Gesamtnote 1,9 kaum schwächer als de Spitzenreiter van Apple en Samsung ab (1,6). Alle informatie is beschikbaar met een prijs van 1200 Euro voor een iPhone 14 Pro of een Galaxy S23 Ultra. De Xiaomi is echter ook verkrijgbaar met de 13T Pro, met de beschikbare technische ondersteuning, met een geschatte prijs van 800 euro.

Hochwertig verarbeitet, tolles Display

Het verschil tussen het T-model en de huidige aansluitingen is echter klein. Het ontwerp van de 13T Pro is anders dan andere Android-smartphones en is niet bijzonder. Met IP68 stabiliteit en waterdichtheid is de handling hoog en de speciale testapparatuur met rubber, kunstleren achterkant en matte aluminium oppervlakken altijd in de hand. Het model met gladde glasoppervlakken is gladder en het bovenoppervlak verandert snel.

إقرأ أيضا:تعرف علي الآن تردد قناة الكُتاب الفضائية الاسلامية الجديد 2024 نايل سات 2024

Kijkend naar het voortgangsrapport zie je een prachtig, mooi 6,7 groot OLED-display. Dit is een krokant contrast, realistische kleur en kan fel gekleurd zijn. Met een pixeldichtheid van 446 ppi is er een hoge frequentierespons en maximale videofrequentie van 144 Hertz (Hz) ten opzichte van de meeste andere topsmartphones. In werkelijkheid is het verschil tussen de twee dat de “algemene” 120 Hz praktisch niet mogelijk is. Er zijn positieve resultaten getest tijdens de dag van de geïntegreerde vingersensor, de eerste poging en de beste werkpraktijken.

Een sterkere, aber efficiënte chip

Hoofdkamera, …

(Foto: kwe)

Verantwortlich werkt onder andere middelen van MediaTek Dimension 9200+. De System-on-a-Chip (SoC) van de Taiwanese Reparateurs is met WiFi 7 of Bluetooth 5.4 ‘s nachts niet beschikbaar, zonder enige stroombehoefte. De tests met 12 Gigabyte (GB) data (USF 4.0) zijn tijdens de laatste test getest in Benchmark-tests en worden snel getest met de Xiaomi 13 Pro, die wordt aangedreven door Qualcomm’s Snapdragon 8 Gen 2.

Bij de chip draait alles om de basisvereisten, in 3D Mark weegt de 13T Pro gedurende een bepaalde periode tijdens de Wild Life Stress Test en de belasting duurt 20 minuten.

Ultra-Weitwinkelkamera, ...

Ultra-Weitwinkelkamera, …

(Foto: kwe)

Ik ben altijd blij om te spelen, zodat je kunt genieten van rollen, zolang je maar niet veel tijd hoeft te besteden aan mobiele games met de hoogste instellingen. Belangrijker is het feit dat de MediaTek Chip efficiënt werkt. Het nemen van een accu met een accu van 5.000 milliampère levert een grote accuduur op: Met een accu is het mogelijk om de accu te sparen.

Heeft u uw smartphone, maar bent u toch in de buurt, dan is deze met uw eigen mobiele telefoon binnen een halve dag in huis. Die man, die Gerät niet induktiv kan laden, is nu een kleinere Wermutstropfen.

Goede camerastatistiek

... Telecamera met tweedimensionale optische verbetering ...

… Telecamera met tweedimensionale optische verbetering …

(Foto: kwe)

Zeer goed werk met de chip en de ondersteuning van de achteruitrijcamera. Ze waren betrokken bij de samenwerking bij het ontwerp van de Leica entwickelt en de moed om het logo te creëren. Het trio bestaat uit een hoofdcamera (weitwinkel) met blended f(1.9, met 50 Megapixels (MP) output, een ultra-weiwinkel camera (f/2.2, 12 MP) en een telecamera (f/1.9, 50 MP) ) .

Zowel de hoofdcamera als de telecamera zijn normaal gesproken vier pixels uit één stuk, dus ze zijn helder verlicht. Dat is wat je ziet als je naar de nacht kijkt, wat je op je iPhone 15 Pro kunt zien zonder dat je je daar zorgen over hoeft te maken. Het Apple-Gerät-werk is iets eenvoudiger en sneller en het eten is verser.

... en zuster digitale zoom.

… en zuster digitale zoom.

(Foto: kwe)

Ik hou van beide camera’s met prachtige beelden met goede contrasten en realisme. Dat is alles wat er is, en de man in de foto-app is authentiek in het leven van de Leica-modus. Bovendien zijn de twee opties veel beter, maar ze zijn krachtiger. Dat is de beste manier om het te doen, maar de realiteit is niet ongespecificeerd. Laten we eerlijk zijn, beide modi zijn gelukkig. In jedem Fall zegen die Aufnahmen velde Details.

Tele-Camera is beschikbaar als er een probleem is

De teleobjectiefcamera is onderhevig aan kleine optische variaties in de hoofdcamera. Verdomme, de Xiaomi 13T Pro is niet zwart met geweldige optische verbeteringen, die je tussen andere topsmartphones kunt vinden. De kwaliteit van de foto’s is erg hoog, dat is het probleem met digitaal, maar je kunt wel inzoomen.

Er zijn chromatische aberratie of andere ongebruikelijke kenmerken aanwezig in de camera.

Er zijn chromatische aberratie of andere ongebruikelijke kenmerken aanwezig in de camera.

(Foto: kwe)

De Ultra-Weitwinkelkamera heeft een lege 12 MP zu bieten, was zammen met een kleinere blende met weinig licht met veel licht. Am Tag is hetzelfde als de andere twee camera’s in de automatische modus. Schön is dat uw foto en de rand geen enkele verzerrungen aufweisen.

Je kunt ook de video’s van de Xiaomi 13T Pro bekijken. De hoofdruimte is voorzien van heldere verlichting en de beeldstabilisatie is effectief. 4K-beelden zijn beschikbaar met 30 beelden per seconde (fps), met full HD-clips met 60 fps. De camera aan de voorkant (f/2.2, 20 MP) is goed en nuttig voor het bieden van oplossingen voor “Schönheitskorrekturen”-nette extra’s.

Belangrijk om te weten is dat Xiaomi een vernieuwd beleid heeft en vier grote Android-updates en leuke beveiligingspatches heeft. Nu de 13T Pro een echt alternatief is voor de 15er iPhones, Samsung’s Galaxy S23 Reihe of Google’s gloednieuwe Pixel 8 Duo-signaal, kun je toekomstige updates verwachten.

Fazit

De Xiaomi 13T Pro kost 800 euro met 12 GB harde schijf en 256 GB flashgeheugen, en 900 euro met 512 GB. Voor 1000 euro ontvangt u een variant van 16 GB met een Terabyte Flash Player. Voor uw geld heeft u sterke technologie nodig, en het beste is dat u een oplossing kunt vinden. Al het andere is dat Gerät geen absolute Spitze en damit trotz allem noch rechts teuer is. Een “Flaggschiff-Killer” is de 13T Pro, dus niet, er is nog steeds een goed alternatief – we zullen de prijs vooral nooit meer krijgen.

السابق
Wie Warren Buffett den Coca-Cola-Schreck handelt
التالي
Neue Pumuckl-Geschichten kommen zuerst ins Kino