منوعات

Das größte Problem von „The Walking Dead“ ist endlich gelöst

Es gibt viele Gründe, warum “The Walking Dead” eine der beliebtesten TV-Serien der letzten Jahre ist. Die auf den Comics von Robert Kirkman basierende Show hat Millionen von Zuschauern auf der ganzen Welt fasziniert und ist bekannt für ihre packende Handlung, ihre fesselnden Charaktere und ihre atemberaubende Action. Doch es gibt ein Problem, das die Serie in den letzten Staffeln geplagt hat und endlich gelöst wurde.

Die Rede ist von dem ewigen Zyklus der Bedrohung, der in “The Walking Dead” herrscht. Seit dem Beginn der Serie im Jahr 2010 haben die Überlebenden mit unzähligen Bedrohungen konfrontiert, angefangen von den wandelnden Toten selbst bis hin zu anderen Menschen, die ihnen das Leben schwer machen. Doch nach einiger Zeit wurde dieser Zyklus der Bedrohung immer wieder wiederholt und es schien, als ob die Autoren der Serie in einer Endlosschleife gefangen wären.

Dieses Problem begann besonders in den späteren Staffeln von “The Walking Dead” deutlich zu werden. Die Charaktere gerieten immer wieder in Gefahr, gegen neue Feinde und Schurken zu kämpfen, und die Zuschauer begannen das Muster zu erkennen. Es schien, als würde die Serie nie wirklich vorankommen und dasselbe Szenario sich ständig wiederholen. Die Überlebenden würden eine neue Bedrohung finden, gegen sie kämpfen, einige von ihnen würden sterben und dann würde eine andere Bedrohung auftauchen.

Dieses Muster war nicht nur frustrierend für die Zuschauer, sondern auch für die Schauspieler und das Autorenteam der Serie. Sie hatten das Gefühl, dass sie in einem Kreislauf gefangen waren und keine echte Entwicklung der Handlung stattfand. Die Figuren schienen keine wirklichen Fortschritte zu machen, und die Geschichte schien in einer Sackgasse zu stecken.

Doch zum Glück hat das Team hinter “The Walking Dead” dieses Problem erkannt und in den letzten Staffeln endlich gelöst. Sie haben die Handlung vorangetrieben und neue Wege gefunden, um die Geschichte interessant zu gestalten und den Zuschauern neue und spannende Herausforderungen zu bieten.

Ein Beispiel dafür ist die Einführung der Whisperers, einer gefährlichen Gruppe von Menschen, die sich als wandelnde Tote verkleiden. Diese neue Bedrohung hat die Dynamik der Serie verändert und den Charakteren neue Möglichkeiten gegeben, sich weiterzuentwickeln und zu wachsen. Die Whisperers haben nicht nur eine neue Art von Spannung und Gefahr gebracht, sondern auch eine tiefere Schicht der Charakterentwicklung ermöglicht.

Die Überwindung dieses Problems hat “The Walking Dead” neue Energie und Spannung verliehen. Die Serie ist wieder frisch und aufregend geworden und hat ihre Fans mit neuen Wendungen und Wendungen fasziniert. Die Zuschauer sind begeistert, wohin die Handlung geht, und können sich auf neue Herausforderungen und Gefahren freuen.

Es ist wichtig zu betonen, dass die Überwindung dieses Musters der Bedrohung nicht bedeutet, dass “The Walking Dead” seine Wurzeln verleugnet. Die Zombies sind immer noch ein zentraler Bestandteil der Serie und die Bedrohung durch sie wird immer präsent sein. Es geht immer noch darum, wie die Überlebenden in dieser postapokalyptischen Welt zurechtkommen und sich gegen die wandelnden Toten und andere gefährliche Menschen verteidigen.

Aber jetzt hat “The Walking Dead” einen neuen Ansatz gefunden, um das Genre frisch zu halten und den Zuschauern weiterhin spannende und mitreißende Geschichten zu bieten. Die Überwindung des Problems des ewigen Zyklus der Bedrohung hat der Serie neues Leben eingehaucht und sie zu einer der besten TV-Serien gemacht, die es derzeit gibt.

In vele jaren van de seriegeschiedenis is ‘The Walking Dead’ niet uitgebracht, maar er is wel veel nieuw materiaal uitgebracht. De kracht van de ‘Dode Stad’ bevindt zich nu in het klaslokaal.

De wandelende doden – Dode stad

De wandelende doden – Dode stad

Aangezien ‘The Walking Dead’ een van de beste zombieseries uit de tv-geschiedenis is, betekent dit, hoewel de productie groot is, dat er een roterende fade door de 177 afleveringen zichtbaar zal zijn – en dat het vervolg niet nodig zal zijn. De nieuwe spin-off ‘The Walking Dead: Dead City’ zou een succes kunnen worden met nieuwe verhalen en nieuwe ideeën voor de horrorfranchise.

Het artikel weerspiegelt de Meinung der Autorin breder en niet zwangsweise die aller kino.de-Redakteur*innen.

Dus met de omgang met de originelen, in een kunstwerk sinds “The Walking Dead” – Fans volgen alleen: Während Make-up en Kostümdesign sinds de serie nauftakt in het jaar 2010 in de eerste League met games, ligt bij de CGI- Optik (Computer Generated Imagery) bis zum Series finale zu wünschen übrig.

Beispiel Explosion: Am Ende schließt sich der Kreis

In de pilotenstaf konden fans niets te weten komen over de verbazingwekkend slechte effecten in “The Walking Dead” – maar ze konden zich alleen de rampzalige explosie van de Seuchenkontrollzentrums in Folge 6 voorstellen. SpäTEStens ab Staffel 3 hätte der zunehmende Erfolg der Serie aber auch with optische projectie Animationen inhergehen müssen. Het is moeilijk in te zien dat de Jahre eine Besserung gewaardeerd zou worden, maar ze konden niet eens de CGI-beelden van de Mutterserie bezitten. Dit bewijst dat er brand is in de laatste aflevering van de elf staffel, ze zitten allebei in de lucht in de staffel 1 zodat ze kunnen functioneren.

Als je erover nadenkt, zal AMC blij zijn met het nieuwe hoofdstuk met 24 afleveringen op de beelden, maar het zal te zijner tijd gepubliceerd worden. Als de begroting wordt aangepast, kan het Verantwortlichen bij dat enggenomen Plan schlichtweg zu wenig Zeit, een groter effect op Kino-niveau worden gebruikt. Durf een geweldige tijd te hebben terwijl je geniet van je tijd, en een film van twee of drie shows te zien en te beginnen met het “The Walking Dead”-team voor ongeveer 18,5 uur. Er zijn nog acht lasnaden, waarvan het kleinste detail de CGI-lay-out is – van de berichten die zichtbaar zijn in de skyline aan de horizon.

Onder: Deze delen zijn van grote amateurkwaliteit, inclusief afbeeldingen uit de Mutterserie, die schatten bevatten, zoals je budget en het tijdstip van de dag – zoals de hel en een dunkler mitlief. Als je voor je eigen momenten zorgt en er blij mee bent, kun je er nog steeds van genieten. Voor meer informatie over “The Walking Dead” kun je snel meer lezen over de nieuwe serie “The Walking Dead: Dead City”.

‘Dead City’ is niet de beste met – en behoudt de ruggengraat

Deze spin-off van “The Walking Dead” met Negan (Jeffrey Dean Morgan) en Maggie (Lauren Cohan) geeft de balans tussen al mijn ervaringen volledig weer. Eén ding is de afwezigheid van deze typische apocalyptische, hoewel ze nog steeds aanwezig zijn, de andere kant van de serie is dat de serie door de franchise is gemaakt in een moderne omgeving. Graue Days staan ​​in contrast met heldere kleuren, die tot in het donker van de nacht aanhouden.

Wat is er nieuw? Fans van de typische “The Walking Dead”-charme zullen op een nieuw niveau blijven genieten van AMC’s animatie- en CGI-kunst. De effecten komen terug in de resultaten van de serie en de resultaten komen terug in de nieuwe details en realiteit. Dabei speelt “Dead City” in een entscheider Vorteil in die Karten: The Spin-off heeft veel donkerdere inhoud. Dadurch weld sich Animationn is nur besser kaschieren, ich ich die nieuwe Folgen damit von den üblichen Sehgewohhnheiten des Publikums ab.

Im offizieellen Trailer is hier te zien, evenals een foto:

The Walking Dead: Dead City – Trailer Engels

Ob die Serie dieses Level in Zukunft halt kann, bleibt abszuwarten. “Dead City” Staffel 2 is een zwart-witversie, met een officiële lancering die AMC nog niet heeft vrijgegeven. Als je een positieve ervaring wilt hebben, kun je daar immers van genieten terwijl je er bent. De spin-off die er ooit zal komen, we zullen je immers de beste beelden van Manhattan kunnen laten zien. In de Zwischenzeit könnt ihr euch in diesem Comic der Vorgeschichte von Negan widmen:

The Walking Dead: Negan is hier!  (Grappig)

The Walking Dead: Negan is hier! (Grappig)

Prijs kan later hoger zijn. Prijs vanaf 09.10.2024 02:49 Uhr

Maar nu aufgewärmt? Verstappenheit bricht “Dead City”-Handlung das Genick

Het uitzicht op de originele trailers is geweldig om het verschil tussen ons tweeën te maken, maar ook om ervan te genieten, vanwege het feit dat “The Walking Dead: Dead City” de meest opwindende geschiedenis van de gecombineerde franchise is. . We kijken uit naar de bredere samenwerking tussen Negan en Maggie, vooral tijdens de levendige ervaringen van de “TWD” -verhalen aller tijden: De Kroaat (Željko Ivanek).

Željko Ivanek (‘Hannibal’) heeft zo’n duidelijk inzicht in het sociale karakter van de Kroatische heraus, van het publiek dat ze zichzelf presenteren. In de tussentijd, tussen Maggie en Negan, was ik blij een originele entwicklung te zien. Insgesamt four Staffeln lang hat die Fehde, die auf den Mord an Maggies Ehemann Glenn (Steven Yeun) aus Staffel 7 zurückzuführen ist, in de Mutterserie für reichlich Spannung gesorgt – drohte aber schon so langam in Staffel 11 in de Eintönigkeit abzurutschen.

Hier is “Dead City” in mijn eigen Augen-leider (noch) niet de gewenste Kehrtwende in Richtung Innovation gelungen. Dat wil zeggen, voor wie ik kan zorgen, dat Maggie trots is op de tijd tussen “TWD” en “Dead City”, er is geen Characterentwicklung durchlaufen-hoed. Anders, Negan: De tijd is gekomen om te laten zien dat je levensinstinct nieuw is en dat je in de toekomst gelukkig zult zijn. Als er sprake is van een brutaliteit en een label dat zichzelf uiteindelijk niet herkent als Anführer van de Redders – en dat is mij duidelijk, dan is er een strikte code van naleving die zal blijven bestaan.

Diese Diskrepanz zorgt ervoor dat dit gebeurt, dat Negan een van de anderen is, het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat Maggie’s Handlungsstrang unterdessen klaar is voor verdere verwerking. Pa, dat is wat je zoekt voor de Stelle, maar je kunt de seriële veranderingen ook in je zicht zien. Wendungen, de eigentlich für „Wow!“-Momente hätten sorgen können, versicker damit in eeninem ironem „Wer hätte das Thought…“

„Dead City“-Zukunft wordt gezegd: kleine veranderingen of grotere plannen?

Dennoch zorgt voor “Dead City” voor een fijne vakantie in huis. De spin-off kan uiteindelijk worden bereikt met inhoud boordevol actie, nieuwe ideeën en emotionele reacties, en dialogen en steun voor zowel de toekomst als toekomstige fans. Samenvatting: “Dead City” is een nieuwe opvolger, met de originele serie waarin het te zien is – en meer.

Het was duidelijk dat alles verband hield met het begin van een lange reis, die alle aspecten van “Dead City” zou kunnen brengen als onderdeel van de grotere plannen en larven en de spin-off van de toekomstige jaren van de horrorgenres. Dit is het einde van het eerste seizoen… Ook hier konden we genieten van “The Walking Dead: Dead City”. 13. Oktober 2024 exclusief voor Stream op MagentaTV.

Falls euer Hunger nach Horror damit noch nicht gestilt ist, könnt ihr euch im Quiz of eigenen Grusel-Schocker sister ammenstellen:

Bau deinen eigen horrorfilm en ga naar de film, die sterven in sterben wirst!

Wat is er met dit artikel gebeurd? Deel je actuele nieuws uit de bioscoop, je favoriete series en films en je recente recensies – op Instagram en Facebook. Volg ons op Flipboard en Google Nieuws.

Leave a Comment