منوعات

„Die Bodenoffensive beginnt in wenigen Stunden“

Die Bodenoffensive beginnt in wenigen Stunden

Die Hoffnungen auf eine friedliche Lösung des Konflikts zwischen den beiden verfeindeten Parteien schwinden. Nach monatelangen Verhandlungen und diplomatischen Bemühungen scheint nun eine entscheidende militärische Auseinandersetzung kurz bevorzustehen.

Die Spannungen zwischen den beiden Parteien haben sich in den letzten Wochen stetig verschärft. Es begann mit gegenseitigen Beschuldigungen und Anschuldigungen, die schnell zu gewalttätigen Auseinandersetzungen führten. Beide Seiten verurteilen die Gewalttaten der jeweils anderen und behaupten, in der Defensive zu sein.

Jetzt, da die politischen Verhandlungen zu keinem Ergebnis geführt haben, entscheidet sich die dominante Partei für einen Kurswechsel. Die Bodenoffensive wird als der einzige Weg angesehen, den Konflikt zu beenden und die eigene Sicherheit zu gewährleisten.

Die Situation in der Region ist äußerst komplex und vielschichtig. Es gibt Verbindungen zu anderen Konflikten in der Umgebung und es besteht die Gefahr einer Eskalation, die das gesamte Gebiet destabilisieren könnte. Die Weltgemeinschaft beobachtet die Entwicklungen mit großer Sorge und versucht, diplomatische Lösungen zu finden.

Die betroffenen Bevölkerungen sind verängstigt und besorgt um ihre Sicherheit. Viele versuchen, sich in Sicherheit zu bringen oder ihre Heimat zu verlassen. Die humanitäre Situation ist alarmierend und erfordert dringend internationalen Einsatz.

Die bevorstehende Bodenoffensive wird voraussichtlich zu weiteren Menschenrechtsverletzungen und Zusammenstößen führen. Es besteht die Gefahr von Massakern und Vertreibungen, da beide Seiten ihre Positionen verteidigen und ihre jeweilige Agenda durchsetzen wollen. Die Zivilbevölkerung wird hierbei zum größten Opfer und es ist zu befürchten, dass viele unschuldige Menschenleben verloren gehen werden.

Die internationale Gemeinschaft ist sich der Dringlichkeit dieser Situation bewusst und versucht, die beteiligten Parteien zu einem Waffenstillstand zu bewegen. Die Diplomatie ist jedoch vorerst gescheitert und die Bodenoffensive wird als unausweichlich angesehen.

Die kommenden Stunden werden entscheidend sein und es bleibt abzuwarten, wie sich die Lage weiter entwickeln wird. Die betroffenen Parteien müssen sich bewusst machen, dass sie durch den Einsatz von Gewalt keine nachhaltige Lösung erzielen können. Nur durch Dialog und Verhandlungen kann eine dauerhafte Friedenslösung gefunden werden.

Die Weltgemeinschaft muss ihre Anstrengungen verstärken, um eine Eskalation des Konflikts zu verhindern. Diplomatie, humanitäre Hilfe und politische Lösungen sollten Vorrang haben, um die betroffenen Bevölkerungen zu schützen und die Situation zu stabilisieren.

Es ist wichtig, dass die internationale Gemeinschaft den Konflikt nicht ignoriert oder auf die leichte Schulter nimmt. Die in wenigen Stunden beginnende Bodenoffensive kann verheerende Auswirkungen haben und das Leben vieler Menschen gefährden. Es liegt in der Verantwortung der Staatengemeinschaft, alles in ihrer Macht Stehende zu tun, um eine friedliche Lösung zu finden.

Die bevorstehende Bodenoffensive wird zweifellos zu weiterem Leid führen. Es ist an der Zeit, dass die beteiligten Parteien die Waffen niederlegen und nach einer diplomatischen Lösung suchen. Der Frieden kann nur durch Gespräche und Verständigung erreicht werden – nicht durch Gewalt und weitere Zerstörung.

Ddaar begint vervolgens het Israëlische Bodenoffensief. De Israëlische strijdkrachten in een veilige omgeving zeggen “alle burgers van Gaza-stad”, “zij hebben hun eigen veiligheid en zekerheid en zijn veilig in hun huizen en bevinden zich in het gebied ten zuiden van Wadi Gaza in hun veiligheid”. Sindsdien verbergen Hamas-terroristen zich in Gaza-stad in tunnels “onder hun huizen en in hun huizen maken ze zich schuldig aan het binnenvallen van de Gazastrook.” Deze palästinensischen Zivilisten “konden alleen kennis maken met Gaza-stad, met een verdere Ankündigung-erfenis, die zal worden geëerd.” De afgelopen dagen opereerden de Israëlische strijdkrachten “op grote schaal in Gaza-stad en met een groot aantal externe strijdkrachten, wat zou voorkomen dat de burgers zichzelf schade zouden berokkenen.” Een Israëlische militaire campagnevoerder is verantwoordelijk voor een klein aantal soldaten in de militaire radio, die verantwoordelijk is voor hun steun in het zuiden van het land, wat vooral belangrijk is voor de levende inwoners van Gaza-stad, in alle gebieden in de noordelijke Gazastrook .

Jochen Stahnke

Politischer Korrespondent voor China, Taiwan en Noord-Korea mit Sitz in Peking; zuvor Correspondent in Israël.

Als Israël de doelstellingen van de VN in de Gazastrook bereikt, betekent dit dat er een positieve impact zal zijn die Israël in de noordelijke Gazastrook zal hebben; binnen 24 mensen zullen in de zuidelijke Gazastrook verhuizen, zodat degenen die hebben ingestemd met de VN Verdediger. Nadat de informatie van de VN betrekking heeft op heel Gaza-stad en de aanwezigheid van ruim één miljoen mensen, dat is de helft van de Palestijnse inwoners van de Gazastrook. “Deze Verenigde Naties zijn onbeweeglijk, dus er is maar één beweging die de humanitaire inspanningen helpt verbeteren om een ​​oplossing te vinden”, dit is in de context van een duidelijk begrip van de VN in de Nacht van de Vrijheid. Op de ochtend van de journalistendag werd een persconferentie van het Israëlische leger gehouden, zodat de evacuatie van burgers tijdens het noordelijke deel van Gaza op de “laatste dag” mogelijk was.

Terwijl de VN-Kreisen in de nacht van de vrijdag werden geprezen, is de mens verdomd begonnen, zijn eigen bezittingen na Khan Younis zijn verlegen. “Het Boden-offensief begint over weinig Stunden”. Het Israëlische leger breidde de geografische geschiedenis uit in de Wadi Gaza-zone in het midden van de Gazastrook. Dort, tussen Nuseirat en al Zahraa, ist der Gazastreifen met etwa sechs Kilometers ben het smalst. Deze Israëlische Bodentruppen zouden zich kunnen verzetten, de Gazastrook zou hier blijven opereren en ook in de Bodenkampf in Gaza-Stadt militaristisch zijn. Het militaire hoofdkwartier in Tel Aviv zal wellicht niet kunnen overleven.

Hamas roept op tot “Widerstand”.

Terwijl de strategische inspanningen van de Israëliërs worden voortgezet, streven de islamisten van de militanten naar de gemeenschap. Als Hamas wordt verslagen, wordt een vlucht uit de burgermaatschappij vermeden, wat resulteert in een VN-vluchteling. Bovendien, als Hamas hun sociale media controleert, zullen ze getroffen worden door het feit dat ze niet van hun huizen beroofd zullen worden en beschermd zullen worden tegen de ‘Widerstand’.


Hamas-functies zijn aanwezig in de Gazastrook in hun eigen wijken op hun grondgebied, kilometerslange, gebunkerde tunnels onder woonblokken, medische huizen en scholen. Am Donnerstag hatte De Israëlische chef van de generale staf, Herzl Halevi, is verantwoordelijk voor de steun aan Hamas en het “gezamenlijke systeem” dat tot stand zal worden gebracht. Damit Bezog sich Halevi zit in de infrastructuur van de islamisten.

Israël heeft een volledige blokkade over de Gazastrook voltooid en heeft ook de Egyptische grensovergang bij Rafah voltooid. Dit komt omdat de Israëlische Luftwaffe de Grenzübergang Rafah heeft gebombardeerd en daardoor ongebruikte troepen heeft uitgevoerd. De Sociale Gezondheidsorganisatie waarschuwt dat het gezondheidszorgsysteem in Gaza “gericht is op de gezondheidsvoordelen”. De Israëlische minister van Defensie Joav Galant is zeer goed geïnformeerd over de huidige stroom-, bouw- en watervoorraden van Israël en de Gazastrook, wat betekent dat Palästinenser zich daar snel volledig aan zal houden. “De tijd was goed, want een humanitaire ramp zou voorkomen kunnen worden. Als de hele bevolking goed beschermd zou zijn, zouden er geen middelen zijn en zouden er geen medische en menselijke hulpbronnen beschikbaar zijn in de Gazastrook”, aldus de Wereldgezondheidsorganisatie. De inwoners van Gaza zullen immers heel blij zijn om daar te zijn, en ze zullen ook niet worden blootgesteld aan Trinkwasser.

Een vlucht van meer dan een miljoen mensen in Zuid-Gaza wordt duidelijk vanuit het perspectief van het bestaande luchtvervoer, het langetermijnvervoer en het zware transport. Dit betekent dat we dicht bij de Scandinavische landen van de Gazastrook staan, die langdurig vluchtelingen zijn, maar ook bij degenen die de klinieken bezoeken en bereid zijn hun lokale bevolking te bezoeken.

Leave a Comment