منوعات

Wahl in Polen: Ohne die neuen Rechtsextremen wird künftig nichts mehr gehen

Die Parlamentswahlen in Polen stehen kurz bevor und schon jetzt zeichnet sich eine entscheidende Veränderung in der politischen Landschaft des Landes ab. Die neuen rechtsextremen Kräfte werden bei den kommenden Wahlen eine entscheidende Rolle spielen und könnten die politische Agenda des Landes für lange Zeit prägen. Die Partei Wahl in Polen hat in den letzten Jahren an Popularität gewonnen und polarisiert die polnische Gesellschaft zusehends.

Wahl in Polen, gegründet 2013, hat es geschafft, sich als eine der wichtigsten politischen Kräfte im Land zu etablieren. Angeführt von Jarosław Kaczyński, dem früheren Präsidenten Polens, hat die Partei in den letzten Jahren zunehmend nationalistische und autoritäre Positionen vertreten. Sie kämpft für eine Rückkehr zu traditionellen Werten und für eine stärkere nationale Identität. Die Partei behauptet, für die Interessen der polnischen Bevölkerung einzustehen und die Souveränität des Landes zu schützen.

Die politische Agenda von Wahl in Polen konzentriert sich auf die Ablehnung von Migration, die Stärkung der nationalen Wirtschaft und den Ausbau der nationalen Souveränität. Die Partei hat auch eine klare anti-europäische Haltung und fordert eine Rückkehr zu nationalen Entscheidungen. Sie setzt sich für eine stärkere Kontrolle der polnischen Grenzen ein und lehnt das Gemeinschaftsprogramm der EU zur Flüchtlingsaufnahme ab. Dies hat zu Spannungen zwischen Polen und anderen EU-Mitgliedstaaten geführt, insbesondere im Hinblick auf die gemeinsame Migrationspolitik.

إقرأ أيضا:تعرف علي تثبيت تردد قناة التوحيد الفضائية الجديد 2024 Attawheed نايل سات 2024

Die zunehmende Stärke von Wahl in Polen wirft jedoch auch Bedenken hinsichtlich der Zukunft der Demokratie in Polen auf. Die Partei hat bereits den Justizsektor des Landes neu organisiert und versucht, die Unabhängigkeit der Justiz einzuschränken. Dies hat zu Kritik von Seiten der EU und anderer internationaler Organisationen geführt, die besorgt sind, dass die Partei den demokratischen Rechtsstaat in Frage stellt. Experten warnen vor einer zunehmenden Polarisierung in der politischen Debatte und einer Einschränkung der Meinungsfreiheit.

Die Parlamentswahlen in Polen werden voraussichtlich einen klaren Einfluss auf die politische Zukunft des Landes haben. Die Partei Wahl in Polen wird voraussichtlich große Gewinne erzielen und könnte sogar die Mehrheit im Parlament gewinnen. Dies würde es der Partei ermöglichen, ihre politische Agenda weiter voranzutreiben und Entscheidungen ohne größere Widerstände zu treffen. Es wird erwartet, dass Wahl in Polen weiterhin nationalistische und autoritäre Politik betreiben wird, was zu weiteren Spannungen innerhalb der EU und zu Konflikten mit anderen Mitgliedstaaten führen könnte.

Es besteht jedoch auch die Hoffnung, dass die wachsende Stärke von Wahl in Polen zu einem politischen Widerstand führen wird. Oppositionsparteien und zivilgesellschaftliche Organisationen haben angekündigt, gegen die Politik der Partei zu kämpfen und die demokratischen Werte zu verteidigen. Es wird erwartet, dass die kommenden Wahlen auch die politische Mobilisierung der polnischen Gesellschaft stärken werden.

إقرأ أيضا:تعرف علي اخر تردد القنوات الجزائرية المفتوحة والرياضية الأرضية 2024 2024

Insgesamt steht Polen vor einer entscheidenden politischen Wende. Die Partei Wahl in Polen hat in den letzten Jahren an Macht gewonnen und wird voraussichtlich eine Schlüsselrolle bei den kommenden Parlamentswahlen spielen. Während die Partei eine breite Unterstützung in der Bevölkerung hat, gibt es auch Bedenken hinsichtlich der Auswirkungen ihrer Politik auf die Demokratie und die internationalen Beziehungen Polens. Die kommenden Wahlen werden zeigen, welchen Weg Polen in den nächsten Jahren einschlagen wird.

Nhet is ook natuurlijk. Slawomir Mentzen spreekt met degenen die zich hun partijen herinneren, na de Wahl op 15 oktober, met commentaar in het parlement. “Je kunt nog lang en gelukkig leven, je kunt genieten van een bijzondere sfeer in je huis”, zei Mentzen, een van de leiders van de rechtse extremen in de Konfederacja, het centrum van de wereld, in een toespraak voor particuliere TVN.

Het Duitse volk is de populairste standpunten van de partijen en de populairste politieke politici in sociale netwerken. Het enige wat je met TikTok kunt doen, is 36 jaar geschiedenis en politiek hebben met meer dan 40 miljoen video’s en 20 miljoen likes.

Er zijn ook andere Mitglieder-signaalpartijen die zich kunnen verenigen voor zelfbewustzijn. Als u weet dat de Kampf Darum, Wer nach de Parlamentswahlen een nieuwe Regierung Bilden Kann Zwischen der Seit 2015 Registerenden Nationale Conservatieven Partij rechts en Bitigkeit (Pis) en der Liberaal-Konservatief Bürger Platform (Po) Spräaldsten T.HeALTENTENTENTEN AHEALTENTENS woord.

Maar zelfs die rechtsextremisten durfden niet meer te zeggen. In één stuk informatie over de Meinungsforschungsinstituts heeft Ibris zwar Stimmen eingebüßt en liegt bei 9.2 Prozent. In andere landen is de partij zeer actief; sommige deskundigen werken samen met een Wählerpotenzial von bis zu 14 Prozent. De Konfederacja is op deze manier koning geworden en dat is niet duidelijk, en in welk geval het is voorbereid, zelfs met de PiS – of met de hulp van de Tusk geführten Wahlbündnis – met een Koalition einzulassen.

Lees Sie auch

Polen ligt niet aan de grens Migranten zijn niet in het land – en zijn verantwoordelijk voor illegale migratie

De PiS heeft een eigen partner, een andere partner. Dat betekent meer dat als de helft van het Huis van Afgevaardigden in het parlement zou kunnen worden gezet, het nu kan worden opgelost. De Konfederacja heeft het regime van de Nationale Conservatieven door zijn Hauptgegner-erklärt gevolgd. De PiS vertegenwoordigt zichzelf als een Partij van de gevestigde orde, als een Klub alter Männer, zodat alle premier Mateusz Morawiecki actie kan ondernemen voor economische en financiële beleidsontwikkelingen.

Het is belangrijk om te bedenken dat dit een kwestie van zorg was voor de TVN en dat het belangrijk is om op te merken dat de partijen niet in een positie verkeren om door de PiS te worden bestuurd, ihr aber für gewisse Gegenleistungen als Mehrheitsbeschafferin dienen. PiS-chef Jaroslaw Kaczynski kon vanuit de Parteizentrale input leveren voor een minderheidsmanagement.

Met vriendelijke groet, de geheime gesprekken tussen de PiS en de Konfederacja gebe zijn verkregen; erop wijst dat de rechtsextremisten verantwoordelijk zullen zijn voor de steun van de politieke partijen en het werk van de rechtsextremisten, en dat de PiS uiteindelijk zal blijven bloeien. Wie leeft en ademt: de Confederatie, die bestaat uit elf burgers in het 460-Sitze-Parlement, is een integraal onderdeel van het Poolse beleid.

Lees Sie auch

Ligt in de Wahlumfragen vorne: linkse populist Robert Fico

Voor Europa bestaat er geen goed Nachricht. De Konfederacja, die het resultaat is van onterechte Bewegungen zammensetzt, von knallhartrechten über libertäre bis zu monarchisten, ist inhaltlich schwerlich zu greifen. De PiS aber hoed is rechts ganz helder überholt.

Ik heb een sterke betrokkenheid bij de toekomst van de EU en het migratiebeleid, evenals bij de politieke partijen; fantasie zou het resultaat zijn van de Abschaffung des Frauenwahlrechts of a Wiedereinführung der Todesstrafe. Antisemitische aanvallen zijn de oorzaak van ernstige persoonlijke aanvallen, maar zijn ook schadelijk voor Israël.

Deze Konfederacja is de enige Poolse partij die anti-Oekraïens schreeuwt. In Frage werden verklaard hoe de Russische vertegenwoordiging van de EU, de Waffenliefde en de Oekraïne zich hadden ontwikkeld. Ik ben er altijd zeker van dat de Partei Verbindungen nach Russland zich zal aansluiten. Bilder von Treffen ihrer Mitglieder in Russland kursieren in sozialen Netzwerken. En die Konfederacja schürt Hass gegen Oekraïens in Polen.

Lees Sie auch

De Oekraïense president Wolodymyr Selenskyj (l.) en bondskanselier Olaf Scholz tijdens een bijeenkomst in New York

Die Zustimmung für die Unterstützung der Ukraine in Polen is nooit zwaar en ook niet overweldigend groots. Maar ze heeft goed geslapen. Een grote groep mensen is betrokken bij de Oekraïense vluchtelingen in het land – Polen met ruim twee miljoen mensen die het kochten – en de macht van Oekraïne voor zijn eigen, steeds slechter wordende zakenklimaat.

Deze Leute spricht de konfederatie en laat de druk op de PiS aus. Als we kijken naar het feit dat de westerse wereld is begonnen, is de Poolse regie op het internationale parket veranderd in een nieuw perspectief. Regisseur Morawiecki zum Beispiel zei dat Polen meer Waffen wil zien en de Oekraïne liefer, president Andrzej Duda verglich de Oekraïne met een bezoek aan New York.

U kunt ook concurreren in de rechten van beide partijen en anderszins verschillende profielen hebben. De omgeving van de Konfederacja kijkt naar de kleine aspecten van PiS-Wähler herab. Ik ben een partij voor alle studenten en burgers, die deel uitmaken van de Poolse Sozialstaatspartei, maar ook voor landbescherming en huurders.

Jong Polen sinds de Partei is geïnspireerd

De konfederatie heeft ervoor gezorgd dat Steuern radicaal heeft abzusenken, zelfs de staatsstätigkeit op een minimum om te reduceren. Dat is een goede zaak in het jonge Polen; zakendoen is voor dit belangrijke thema. Met de belangen van de politieke studenten, die hun eigen federatie hebben, hoe langer hoe meer, is de partij die posities in het Sachen Wirtschaft-schätzen biedt – en openbaring zijnde, zijn rechtse extremen positioneren zich.

Ihr Erfolg verbergt zich binnen de achtergrond van de politieke esthetiek van de Konfederacja. Als je gelukkig bent, dat PiS graag bij je is, ben je nog jong, maar sindsdien ben je een anker. En ik heb tijdens mijn leven een leven lang online een persoonlijk gesprek met memes, meer inzichten en foto’s van jonge mensen.

Auftritte met Stand-Up-Comedy

Mentzen die in Wahlkampf landesweit een spannende en interessante bierfestijn krijgt, is de uitdaging van stand-up-comedie. Door de jaren heen werden extreme standpunten ingenomen zodat ze terug te vinden waren in het centrum, op universiteiten en op festivals. Een oprechte afwijzing van journalisten of andere politieke partijen is geen optie.

We kijken uit naar de 41-jarige Krzysztof Bosak, de 2024, als voorzitter van de Konfederacja antrat, für diese Normalisierung. Al 39 jaar Konrad Berkowicz in Krakau zijn er zoveel momenten van eigenbelang in de openluchtactiviteiten en acties die deze zelfstandig in online streams aanschaffen.

Krzysztof Bosak

Krzysztof Bosak

Quelle: Dominika Zarzycka/NurPhoto/picture alliantie

Jüngst zette de Partei Samuela Torkowska op Platz 13 op de Wahlliste. De influencers in interviews met antisemitische en LGBT-feindlichen Äußerungen auf. Torkowska maakte deel uit van de veertiende staf van de politieversie van “Top Model” en bislang voor alle jongeren in Alter-groepen. De partij volgt een nieuwe strategie, extreme standpunten en ‘jung’-verpakkingen. Ik denk dat Wahlsonntag de Duitse dazugewinnen heeft.

Een stelle vindt zijn inhalte von Drittanbietern

Omdat u interesse heeft in uw gegevens, is het belangrijk om te weten dat uw interesse in uw persoonsgegevens niet tot uiting komt in de informatie die u verstrekt, en dat uw interesse in uw gegevens afhankelijk is van uw wensen (in de context van uw gebruikersprofiel ( en de basis van Cookie-ID’s) kunt u deze gebruiken). werd boos, auch außerhalb des EWR). Indem du den Schalter auf “an” set, stimmst du diesen (jederzeit brederruflich) zu. Die omfasst auch deine Einwilligung in de beste persoonlijke gegevens in Drittländer, in de VS, nach Art. 49 (1) (a) DSGVO. Meer informatie over wat u te weten komt. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van uw tijd in de Schalter en in uw privacy.

السابق
Deutsche in Israel: „Unwürdiges Chaos“ – CDU kritisiert Baerbocks Organisation der Evakuierungsflüge
التالي
China: Wirtschaft droht weiter die Deflation